Cercar
Portada
Próxims cursos i tallers
Notícies
Si necessites un equip professional d'estilistes, perruquers o maquilladors, pots comptar amb el nostre equip d'experts per a rodatges, showrooms, desfilades, publicitat, televisió etc. A més podem impartir serveis o cursos de formació a empleats, clients i directius. Afegeix...
What Image ?! és una de les empreses més importants d'Imatge Personal en el Sector nupcial, ens desplacem a domicili i comptem amb equip per maquillar i pentinar als teus convidades. Sol·licita informació dels nostres serveis estrella i Packs Tocador.
Descobreix tot un ventall de possibilitats i de metes professionals. Des de fa més de 10 anys What Image ?! imparteix cursos professionals de Maquillatge i caracterització, Perruqueria en Plató, Assessoria d'imatge i Personal Shopper. Organització d'Esdeveniments i...
Serveis
Regala Imatge i acertaràs segur! Pots escullir el curs o servei que més t´agradi, desde 15 euros troba el regal perfecte.
Formació
Amb els nostres cursos descubriràs una professió Ùnica, Fes de la teva passió la teva professió. Informa't sense compromís!
Especial novias
Els millors professionals de Maquillatge i Perruqueria al teu abast. Gaudeix dels nostres serveis de Wedding Planner pel teu gran Dia!
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos
Facebook Whatimage Twitter Whatimage Youtube Whatimage Instagram
Copyright © 2014 | WhatImage, S.C.P.
Contàctans  
Rambla, 109 B, 1º 3ª, 08202 Sabadell (Barcelona) SPAIN
www.whatimage.es
email whatimage@whatimage.es
(+34) 93 726 87 57